Bestelling

Selecteer een vestiging

Je hebt nog niets besteld

Pizza bestellen Hasselt

Hasselt is een mooie plaats in Limburg met volop gezelligheid in de sfeervolle binnenstad. Naast authentieke gebouwen, vind je hier ook prachtige groene omgevingen. In Hasselt liggen namelijk groot uitgestrekte tuinen met kruiden zoals lavendel, waar je met de fiets langs kunt komen. Je krijgt er spontaan een vakantiegevoel van! Ook Japanse tuinen met watervallen, typerende bruggen en koivissen vind je in deze stad. Als je tot rust bent gekomen op deze mooie plekjes, is een afsluiting met lekker Italiaans eten, zoals Italiaanse pizza of pasta, onmisbaar. De lekkerste pizza’s ga je vinden bij onze pizzeria, waar wij alleen gebruik maken van verse ingrediënten. Het échte geheim zit in het deeg, waar je van wil blijven eten. Krijg jij al trek om pizza te bestellen? Dat is gelukkig zo gebeurd op onze website of via de app!

Pizza bezorgen ging nog nooit zo vlug

Heb je trek in pizza? Dan wil je natuurlijk wel dat die zo snel mogelijk wordt bezorgd. Lang moeten wachten tot je eindelijk je tanden kunt zetten in dit Italiaanse gerecht: daar heeft niemand zin in. Gelukkig hoeft dat ook niet bij New York Pizza. Want in ons pizza restaurant kennen de pizzabakkers alle variaties uit hun hoofd en is geen straat in Hasselt onbekend voor de bezorgers. Dat zorgt ervoor dat jouw pizza’s binnen no-time bezorgd worden, waar je ook bent! In pizza bezorgen zijn wij dan ook de beste. Dat alles supersnel gaat betekent niet dat jouw pizza’s niet de nodige aandacht krijgen. Met veel zorg worden ze gemaakt. Van het deeg in de lucht gooien voor een zachte korst tot het zorgvuldig neerleggen van jouw lievelingsingrediënten. In onze pizzeria staat kwaliteit bovenaan! Zelfs het in stukken snijden van jouw pizza gaat met precisiewerk, we willen natuurlijk geen ruzie veroorzaken bij het verdelen van de pizzapunten. Welke pizza’s hebben we vraag je je af? Lees snel verder!

Vegan pizza of glutenvrije pizza? Geen probleem

Bedenk eens wat jouw favoriete pizza is. Voor welke bodem kunnen wij jou wakker maken? En van welke ingrediënten en toppings gaat jouw hart sneller kloppen? Wil je er misschien nog een lekkere saus bij, zoals knoflooksaus. En een extra knapperige korst misschien? De pizza die jij in je hoofd hebt, kunnen wij voor je maken in ons pizza restaurant. Een vegan pizza of bloemkoolbodem pizza: niets is te gek. Wij begrijpen dat je op z’n tijd een gezonde pizza zoekt, of simpelweg een pizza waar geen allergenen in zitten. New York Pizza houdt rekening met al jouw wensen! Helemaal zelf je eigen pizza samenstellen kan ook. Was hij zó lekker dat je deze de volgende keer weer wil? Sla jouw zelfgemaakte pizza op en geef hem een catchy naam. Dan staat deze pizza opgeslagen in ons systeem zodat je hem opnieuw kunt eten. Is dat niet handig?

Pizza bestellen bij New York Pizza Hasselt

Pizza bestellen gaat makkelijk via onze website of de New York Pizza app. Met een van onze actiepizza’s heb je altijd pizza voor een fijne prijs. Want wat smaakt nu beter dan een pizza met korting? Wij kunnen het niet bedenken. Bekijk ook altijd even op onze acties voordat je gaat bestellen of er nog een passende korting voor jouw bestelling te vinden is. Ga aan de slag met het samenstellen van jouw favoriete pizza. Tot straks!

Bestel nu

0