Bestelling

Selecteer een vestiging

Je hebt nog niets besteld

It's the dough

Onze perfecte pizza's beginnen altijd met de juiste bodem. De basis hiervoor is ons deeg, dat is geproduceerd volgens een authentiek maar geheim recept. Wat je wel kunnen vertellen is dat het is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, geen ingrediënten van dierlijke oorsprong bevat en vrij is van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. We zeggen daarom ook niet voor niets: ons deeg is ons geheim, en dat is wat onze pizza's zo lekker maakt. 

Verschillende bodems

Wist jij dat we bij New York Pizza verschillende type bodems hebben? Zo is er altijd voor iedereen wat wils. Je kunt kiezen voor een New York Style bodem, een Italiaanse bodem of een bloemkoolbodem. Welke bodem je ook kiest, ons deeg is altijd vers en zelfgemaakt.
 

New York Style bodem

De traditionele Amerikaanse bodem. Onze New York Style bodem is een dikkere bodem met een volle rand. Deze is voor de echte deeglovers onder ons. De bodem is extra lekker met onze heerlijk knoflookolie op de rand.

Onze tip: bestel de BBQ Meatlovers pizza op de New York Style bodem.


 

Italian bodem

Onze Italian bodem is voor de liefhebbers van Italiaanse pizza’s. Dit is een dunne bodem. Een Italiaanse bodem zoals je 'm ook in Italië en in Italiaanse restaurants verwacht. De bodem is, doordat 'ie dun is, lekker knapperig. Ook deze pizza is heerlijk met onze knoflookolie op de dunne rand. Deze bodem is met alle pizza's te bestellen.

Onze tip: bestel de Caprese pizza op de Italian bodem om het helemaal Italiaans te maken.

 

Bloemkoolbodem

De bloemkoolbodem is onze bewustere keuze. Deze bodem bevat 37% bloemkool, meer vezels, minder zout en minder calorieën dan onze New York Style bodem. Een luchtige bodem. En ondanks de 37% bloemkool is de smaak bijna helemaal hetzelfde als de New York Style bodem. Ook deze pizza is met alle bodems te bestellen en voorzien van onze knoflookolie rand als je dat wenst. 

Onze tip: bestel de Californian Veggie pizza op de bloemkoolbodem.

 

0