Bestelling

Selecteer een vestiging

Je hebt nog niets besteld

.

Bestel nu pizza met vis bij New York Pizza

Ben jij een grote visliefhebber en eet je dan ook het liefste pizza met vis? Dan zit je goed bij New York Pizza, want bij ons bestel je de lekkerste vispizza's. Wij combineren de beste vis met frisse groenten, lekkere gesmolten kaas en natuurlijk je favoriete tomatensaus. Trakteer jezelf op een pizza na een lange werkdag of maak een filmavondje met je vrienden compleet.

Bestel een pizza uit het assortiment of geef een eigen draai aan je pizza

Bij New York Pizza kan je altijd de lekkerste pizza bestellen, zoals de bekende Pizza Tonijn. Wil je mixen en matchen met al je favoriete smaken? Stel dan je eigen vispizza samen op onze website! De mogelijkheden zijn eindeloos.

Overheerlijke Pizza Tonijn

Wanneer je het over traditionele pizza's met vis hebt, dan heb je het natuurlijk over Pizza Tonijn. Deze vispizza van New York Pizza is rijkelijk belegd met de lekkerste pole & line-tonijn. De tonijn ligt op een smakelijk bedje van tomatensaus en mozzarella, voor de echte klassieke pizzasmaak. Tel daar de olijven, rode uien en knoflookolie bij op, en je hebt een pizza om je vingers bij af te likken.

Stel je eigen pizza met vis samen

Ben jij een echte fijnproever die weet wat hij wil? Dan is een op maat gemaakte pizza bestellen helemaal jouw ding. Bij New York Pizza is het nu mogelijk om je eigen pizza samen te stellen. Zo bepaal je zelf welke smaken je met de vis wil combineren en hoe je jouw vispizza naar een hoger niveau tilt. Verrijk je Pizza Tonijn bijvoorbeeld met wat extra champignons, spinazie of ananas. Voeg er nog een lekkere swirl aan toe om je pizza compleet te maken. Eet je het liefste glutenvrij? Kies dan voor een pizzabodem zonder gluten, zodat ook jij van een heerlijke vispizza geniet.

De lekkerste pizza bestellen doe je bij New York Pizza

Het maakt niet uit of je een simpele en snelle lunch zoekt of een grote pizzaparty organiseert voor je vrienden: dankzij New York Pizza heb je de pizza’s in no time in huis. Onze bezorgers werken razendsnel en doen er alles aan om jouw pizza zo snel mogelijk te bezorgen. Maak je maaltijd compleet met een blikje frisdrank, wat fingerfood of een lekker dessert. Voor je het weet lig je op de zetel te relaxen met een heerlijke pizza met vis. Dus wacht niet langer en bestel jouw vis pizza bij New York Pizza!

 

0