Bestelling

Selecteer een vestiging

Je hebt nog niets besteld

 

.

Pizza's bestellen gemakkelijk en snel doe je bij New York Pizza

Wij bij New York Pizza zijn natuurlijk grote liefhebbers van pizza! Diegene die de pizza heeft uitgevonden, verdient wat ons betreft dus ook zeker een eervolle vermelding ... alleen wie heeft de pizza bedacht? Dat is een vraag zonder duidelijk antwoord. Pizza’s worden in veel verschillende landen gegeten. Denk aan Griekse, Turkse, Marokkaanse en Mexicaanse pizza’s en natuurlijk de meest bekende; de Italiaanse en de Amerikaanse variant.

Maar het lijkt dat pizza al veel eerder is uitgevonden. Al in de 9e eeuw voor Christus bakten mensen platte broden af in een oven die je kunt vergelijken met een pizzaoven van nu. Die broden gebruikten ze dan als bord, belegd met verschillende ingrediënten. En zo zou de pizza tot stand zijn gekomen. Hierbij alsnog een bedankje aan onze culinaire voorouders!

Actiepizza's bij New York Pizza bestellen

Elk kwartaal introduceren we een paar pizza's die maar voor beperkte tijd leverbaar zijn. Deze actiepizza's zijn scherp geprijsd en het zijn heerlijke pizza's die je moet proeven. Wacht niet te lang want voor je het weet zijn ze niet meer te bestellen! De huidige actiepizza's zijn de Chicken actiepizza's, voor alle kip liefhebbers. Eerdere actiepizza's waren de New York Hotdog Pizza, Gyros Pizza, Triple Salami, Saté Pizza, Quattro Stagioni XXL, de Caprese Pizza en de BBQ Bacon & Beef.

Voor vegetarische pizza's of Vegan Pizza's ben je ook bij New York Pizza aan het juiste adres!

Ook als je even geen zin hebt in vlees, vis of andere dierlijke producten kun je bij ons genieten van de beste pizza. Bestel een van onze vegetarische of vegan pizza’s. Aangeduid met speciale icoontjes zodat ze eenvoudig als vegetarische of vegan optie te herkennen zijn.

0