Bestelling

Selecteer een vestiging

Je hebt nog niets besteld

.

Dunkin’ Donuts bestellen doe je bij New York Pizza!

Heb je na een heerlijke pizza nog plaats voor een dessertje? Of wil je je vrienden trakteren op lekkere zoetigheden? Geen probleem, want bij New York Pizza kun je de lekkerste traktaties van Dunkin’ Donuts bestellen. Wie kan er nu nee zeggen tegen die heerlijke zoete, donuts met nóg smakelijkere toppings? De lekkernijen van Dunkin’ Donuts zijn perfect om uit te delen tijdens een filmavond, maar natuurlijk ook de ideale snack wanneer je jezelf wil verwennen! Ontdek de verschillende smaken Dunkin’ Donuts bij New York Pizza.

Al onze Dunkin Donuts’-smaken

Wil je Dunkin’ Donuts bestellen in onze online winkel? Dan heb je de keuze uit meerdere smaken. Er is voor elk wat wils, of je nu van zoete en fruitige smaken houdt of juist blij wordt van de rijke smaak van chocolade. Dankzij ons online aanbod laat jij altijd de lekkerste Dunkin’ Donuts bezorgen. Kun je niet kiezen? Probeer dan gewoon elke smaak uit! Welke smaak je ook kiest, de donuts worden altijd per twee verkocht. Zo heb je altijd iets lekkers om met iemand te delen, maar je kunt ze natuurlijk ook allebei voor jezelf bewaren!

Genieten van Dunkin’ Donuts Strawberry Rainbow

Dit is een echte traditionele donut, dus daar hoort een traditionele smaak bij. Deze dessertjes worden overgoten met een frisse en zoete aardbeienglazuur. De bovenkant van de Strawberry Rainbow donuts is versierd met vrolijke sprinkles die van dit dessert een echt feestje maken. Ben je een echte fruitliefhebber? Dan moet je zeker deze Dunkin’ Donuts bestellen bij New York Pizza.

Dunkin’ Donuts Boston Cream online bestellen

Is een donut volgens jou niet compleet zonder een rijke vulling? Laat dan de Dunkin’ Donuts Boston Cream bezorgen. De binnenkant van deze donuts is gevuld met een smakelijke room, terwijl de bovenkant overgoten is met een chocoladeglazuur. De streepjes witte chocolade maken deze traktatie helemaal compleet. Deze donuts zijn ideaal voor chocoladeliefhebbers.

Laat altijd en overal Dunkin’ Donuts bezorgen

Er is altijd wel een goede reden om Dunkin’ Donuts online te bestellen. Of je nu thuiskomt na een lange en drukke dag of juist het weekend wil vieren: laat Dunkin’ Donuts bezorgen door New York Pizza en maak jouw feestje compleet. Kies je favoriete smaken online uit, plaats de bestelling en voor je het weet staat een van onze bezorgers voor de deur. Laat Dunkin’ Donuts bezorgen voor een feestje, een filmavond of gewoon omdat je iets lekkers hebt verdiend. Je hebt al een paar Dunkin’ Donuts in huis voor slechts € 4,99. Wacht dus niet langer en bestel nu Dunkin’ Donuts bij New York Pizza.