Bestelling

Selecteer een vestiging

Je hebt nog niets besteld

.

Ben & Jerry’-ijs bestellen doe je bij New York Pizza!

Plof je in de zetel na een lange dag en is het tijd voor iets lekkers? Of wil je een filmavondje met je vrienden compleet maken met een heerlijke snack? Trakteer jezelf dan op Ben & Jerry’s-ijs! New York Pizza brengt je favoriete pints gewoon naar je toe. Deel dit onweerstaanbare ijs met je vrienden of bewaar alles tot het laatste hapje voor jezelf. Want zeg nu zelf: die lekkere smaken van Ben & Jerry’s-ijs kun je toch niet weerstaan?

Al je favoriete Ben & Jerry's-smaken

De ijsmakers van Ben & Jerry's komen altijd weer met vernieuwende smaken die je wereld op zijn kop zetten. Er is voor ieder wat wils, of je nu zin hebt in fruitsmaken, heerlijke chocolade wil proeven of een groot liefhebber bent van vanille. Ontdek de veelzijdige Ben & Jerry‘s-smaken bij New York Pizza.

Ben & Jerry's Classics

Er zijn een aantal klassieke Ben & Jerry's-smaken die iedere liefhebber wel kent. Wat dacht je van rijkgevulde Chocolate Fudge Brownie? Deze brownie in ijsvorm is voor de echte chocoladeliefhebbers. Cookie Dough is al jaren een favoriet: de perfecte mix van vanille-ijs met zachte stukjes koekjesdeeg. Vergeet ook Caramel Chew Chew, Half Baked en Strawberry Cheesecake niet!

Ben & Jerry's Topped

Is meer altijd beter voor jou? Dan word je blij van de Ben & Jerry's Topped-smaken. Voordat je bij het ijs komt moet je eerst een dikke lepelbare topping trotseren. Kies voor Salted Caramel Brownie en trakteer jezelf!

Non-dairy

Kun je niet tegen lactose of eet je liever geen dierlijke producten? Ook dan kun je gewoon Ben & Jerry’-ijs bestellen. De non-dairy-smaken zijn geschikt voor vegans en smaken precies zo goed als de andere Ben & Jerry's-ijssoorten. Wij bieden jou de klassieke chocoladesmaak van Chocolate Fudge Brownie.

Simpel en snel Ben & Jerry's-ijs bestellen

Kun jij niet wachten om alle soorten Ben & Jerry's-ijs uit te proberen? Bestel dan nu bij New York Pizza en geniet van een heerlijk zoete traktatie! Wij komen direct naar je toe om jou blij te maken met een verrukkelijk dessertje waar niemand nee tegen kan zeggen. Ga voor een bescheiden portie van 100 milliliter of bestel meteen een hele pint van 465 milliliter.