Bestelling

Selecteer een vestiging

Je hebt nog niets besteld

BBQ actiepizza's

26905---Q3---Brandbox---BE-no-logo.png

Ook nu het BBQ weer voorbij is, hoef je de BBQ niet te missen met onze BBQ actiepizza's. Bestel nu één van onze nieuwe actiepizza’s in BBQ stijl, allemaal met barbecuesaus op de bodem. Bestel nu één van onze nieuwe actiepizza’s in BBQ stijl met allemaal barbecuesaus op de bodem. Onze actiepizza’s zijn tijdelijk verkrijgbaar en hebben daarom een actieprijs. 

BBQ Pepperoni

De traditionele pepperoni pizza in een nieuw jasje, nu met BBQ saus in plaats van tomatensaus. De BBQ Pepperoni pizza is belegd met BBQ saus, mozzarella, rode ui en pepperoni. Knoflookolie op de rand. Pepperoni en BBQ saus: een gouden combinatie als je het ons vraagt. 

Bestel nu

BBQ Double Bacon

Onze actiepizza BBQ Double Bacon pizza is een pizza met extra veel bacon! De pizza is belegd  met BBQ saus, mozzarella, dubbel bacon, chicken, rode ui, een swirl BBQ saus en peterselie. Op de rand proef je natuurlijk weer onze heerlijke knoflookolie.

Bestel nu

Teriyaki Chicken

Zin in asian food? Dan kan je nu ook voor pizza kiezen! Ga voor deze heerlijke combinatie van teriyaki en kip. Deze pizza combineert BBQ saus met mozzarella, rode ui, broccoli, chicken en is afgetopt met een lekkere swirl van teriyaki saus en sesamzaadjes. Uiteraard mag hier de knoflookolie op de rand ook niet missen.

Bestel nu